woensdag 30 mei 2012

Aapjes op bestelling


Aapjes op bestelling.

Frances bestelde voor haar eigen 'kleine aapje' een speenkoord met olijfgroene details. Zoals het bij hen past. En ik ben enthousiast over de kleurcombinatie die zij vroeg.

Buurmeisje en vriendinnetje Julie vroeg om een sleutelhanger. Een aapje. Kon niet missen.

Veel plezier ervan!


woensdag 23 mei 2012

Cadeautje voor de babyshower

Renea stuurde mij een berichtje met de vraag of ik een luierhoesje wilde maken. Ze stuurde er een fotootje bij van de robot-kussens van Ferm Living. En vroeg of ik het luierhoesje kon aankleden met een soortgelijk robotje.

De achterkant kreeg een raket en voor de binnenkant vond ik in de stoffenvoorraad een passend stuk.

Renea, veel plezier met het geven van het luierhoesje op de babyshower!


vrijdag 11 mei 2012

Een bijzonder speeldoosje

Ruim een half jaar. Zo lang is het geleden dat ik het laatste berichtje plaatste. Het was nooit mijn bedoeling om zo lang stil te zijn. Maar het liep zo. Een half jaar vol emoties. Intens verdriet en ook groot geluk. Zo dicht bij elkaar. Dat kost energie. Veel energie.

Maar de zin om te 'maken' is terug. En de ideeënlijst is lang. En niet zonder reden. Want eind juli verwachten we hier in huis een klein baby-meisje. Een heel bijzonder cadeautje, zo fijn!

De afgelopen tijd zijn we druk geweest (en eigenlijk nog steeds wel...) met de 'grote dingen' in en om de babykamer. In huis vond een ware verhuizing plaats van véél spullen. Er werd opgeruimd, weggedaan, gebouwd en geschilderd. De muren, plafonds en meubeltjes hebben nu allemaal de juiste kleur. En nu kan ik me storten op de 'details'. En dat vind ik heerlijk!

En zo maakte ik dit speeldoosje van wolvilt. Om te beginnen.

Wordt vervolgd...snel!